January 31, 2012

Cup-a-Soup verrast je collega’s

Posted by

Leon

Onlangs presenteerden we om 4 uur ’s middags (en dat is geen flauwe grap) het concept voor de nieuwe website van Cup-a-Soup. Aansluitend bij de kantoorhumor van de above-the-line-campagnes presenteerden we “de printer” als basis voor de site. Net als de soepen van Cup-a-Soup is de printer namelijk uitermate geschikt voor zowel zakelijk als privé-gebruik. De site ging ‘live’  tijdens de start van de nieuwe campagne voor Cup-a-Soup eXtra.

Het display telt elke dag af tot het Cup-a-Soup-moment van 4 uur. De gebruikelijke content is op een overzichtelijke manier te vinden via de printerknoppen. Daarnaast hoort natuurlijk ook een dikke knipoog op de website van Nederlands meest favoriete 4-uur-tussendoortje. Die knipoog hebben we verstopt onder de ‘print’-knop. Probeer hem zelf maar eens!

Comments are closed.